Takim i përzëmërt miqsh

Print
There are no translations available.

Les-Valesa-Gzim-KALAJA-l

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt me Presidentin e BSPSH  Z.Gëzim KALAJA