Përshëndetjet e delegacioneve të huaja në Kongresin e VI-të të BSPSH

Print

 Fjalet pershendetese te delegacioneve te huaja 

1-Enisa-Salimovic-S  Enisa Salimovic, Zyra ITUC / PERC SEE  

2-Rudy-Porter-AFL-CIO-S  Fjala e z. Rudy Porter AFL-CIO dhe Letra përshëndetëse e ardhur nga Presidenti i AFL-CIO Richard Trumka  

  Antonio Morandi CGIL Nazionale Itali  

4-Stefano-Mastrovincezo-S  Stefano Mastrovincenzo CISL Itali  

5-Bogdan-Bis-S  Bogdan Bis, Zv/ President Solidarnosc Poloni  

Mahmut-Arslan-HAK-IS-Turqi  Mahmut Arslan, HAK-IS Turqi  

  Slobodan Antovski UNASM Maqedoni  

  Haxhi Arifi Presidenti i BSP Kosovë  

  Konfederata e Sindikatave te Gjermanise DGB  

  Federata Amerikane e Punes dhe Kongresi i Organizatave Industriale

Letra pershendetese e Z.Manfred Warda