BSPSH mbledh Këshillin Kombëtar, kërkon mbledhjen urgjente të Këshillit Kombëtar të Punës ku të jetë i pranishëm dhe Kryeministri Edi Rama

Print
Gezim Kalaja 051015 2S Keshillin Kombetar 051015 08 S Keshillin Kombetar 051015 06 S
     
Keshillin Kombetar 051015 07 S Keshillin Kombetar 051015 05 S Keshillin Kombetar 051015 04 S
     
Keshillin Kombetar 051015 03 S Keshillin Kombetar 051015 02 S Keshillin Kombetar 051015 01 S