"Shqipëria dhe Europa, 25 vite nga rënia e komunizmit”

Print
There are no translations available.

Kalaja: Studentët sollën pluralizmin, SPMSH dhe BSPSH  përmbysën regjimin komunist në Shqipëri. Kjo është e vërteta historike

25 vite 09 L

Më 8 Dhjetor 2015, Presidenti i BSPSH z. Gëzim Kalaja dhe 9 përfaqësues të tjerë të BSPSH morën pjesë në tre aktivitetet që organizoi Presidenti i Republikës së Shqipërisë, z. Bujar Nishani me rastin e 25 vjetorit të rënies së komunizmit në Shqipëri. Në konferencën "Shqipëria dhe Europa, 25 vite nga rënia e komunizmit" u vlerësua roli i BSPSH dhe SPMSH dhe kontributi i veçantë i Presidentit Gëzim Kalaja në rrëzimin e komunizmit në Shqipëri.
Pas këtij aktiviteti, përfaqësuesit e BSPSH-së ishin të ftuar në koncertin e organizuar në Akademinë e Arteve në Tiranë. Kjo ditë u finalizua me darkën “gala” në Pallatin e Brigadave, ku Presidenti i Republikës dha medalje për disa nga personalitetet qe kontribuuan në rrëzimin e diktaturës më të egër në Europë. Presidenti i BSPSH z. Gëzim Kalaja pati takime të veçanta me Presidentin e Republikës z. Bujar Nishani, Ambasadorin e SHBA në Shqipëri z. Donald Lu, me znj. Doris Pack etj, të cilët dhanë konsideratat e tyre për BSPSH-në.

25 vite 03 S 25 vite 05 S 25 vite 01 S
     
25 vite 07 S 25 vite 02 S 25 vite 04 S
     
25 vite 06 S 25 vite 08 S 25 vite 09 S