Gjeorgji, Presidenti i BSPSH në aktivitetin e PERC , Shkolla Verore PERC 19-21 Tetor 2015

Print
There are no translations available.

gjerorgji 200116 01

Presidenti i BSPSH, z. Gëzim Kalaja mori pjesë në aktivitetin e PERC në Tbilis të Gjeorgjisë. Në diskutimin e tij ai vlerësoi kontributin e zyrës së PERC-ut (Sarajevë) dhe mbështetjen që duhet të ketë PERC edhe nga ETUC, sepse aktivitetet e saj janë shumë të rëndësishme për  rajonin tonë. Fjala e z. Kalaja u mbështet nga Presidenti i ETUC  z. Luca Visentini  dhe nga Zv/. Sekretari i Përgjithshëm i ITUC  z. Jaap Wienen, i cili vlerësoi maksimalisht punën dhe aktivitetet e zhvilluara nga BSPSH. Presidenti Kalaja në ditën e dytë  në Gjeorgji u takua me Presidentin e sapozgjedhur të Konfederatës Europiane të Sindikatave z. Luca Visentini. Ai i kërkoi z. Kalaja të bënte kërkesën që  BSPSH të anëtarësohet në ETUC.

gjerorgji 200116 02 S gjerorgji 200116 01 03 S gjerorgji 200116 01 04 S
     
gjerorgji 200116 01 05 S gjerorgji 200116 01 06 S gjerorgji 200116 01 07 S