Prezantim dinjitoz i BSPSH, Belgjikë mbahet takimi i komitetit të grave të PERC

Print
There are no translations available.

BSPSH 150116 03 L

Mblidhet Komiteti i Grave të PERC në kuadër të fushatës “Count us in”, të cilën BSPSH e ka mbështetur dhe do ta vazhdojë me aktivitete të tjera. Përfaqësuesja e vetme nga Shqipëria u përzgjodh Arjola Alika e BSPSH-së,  për të prezantuar fushatën për fuqizimin e rolit të femrave në lidership!

BSPSH 150116 03 S BSPSH 150116 01 S BSPSH 150116 02 S
BSPSH 150116 04 S