BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

BSPSH

presidenti-gezim-kalaja

Fjala përshëndetëse e Presidentit të BSPSH

There are no translations available.

Të dashur vëllezër dhe motra sindikalistë,
Kjo është përshëndetja ime e parë nëpërmjet faqes sonë të internetit.
Unë ju uroj me gjithë zemër dhe përfitoj nga rasti për t’ju përshëndetur përzemërsisht të gjithë ju, anëtarë të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë, të gjithë punonjësit shqiptarë, që punojnë dhe derdhin djersë për të jetuar një jetë dinjitoze për veten dhe familjet e tyre, por për t’i shërbyer edhe atdheut tonë Shqipërisë.
Të gjithë ne së bashku, të dashur miq, të jemi si një grusht i vetëm në mbrojtje të interesave të punëmarrësve, të jemi partnerë të denjë në dialogun social me partnerët tanë punëdhënës dhe me qeverinë.
Kjo faqe e BSPSH-së do të jetë një urë lidhëse e sindikatës tonë me cilindo që dëshiron të marrë e të japë informacion për BSPSH-në, por edhe një referencë për të gjithë ata që duan të njihen më mirë me veprimtaritë e BSPSH-së.
Informacioni që do të serviret do të jetë aktual dhe do t’i shërbejë lëvizjes sindikaliste dhe çdo sindikalisti në Shqipëri, punëtori në punë formale e informale, pensionisti dhe të papuni.
Unë uroj që Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë  të jetë vazhdimisht sindikata juaj, ajo sindikatë që të meritojë besimin tuaj dhe të vij duke u forcuar çdo ditë jo vetëm duke shtuar anëtarësinë, por duke forcuar strukturat nga baza në qendër për të qenë kështu një forcë goditëse njëkohësisht edhe mirëkuptuese në luftën e madhe për përmirësimin e problemeve sociale të punëtorëve shqiptarë.
Jam i bindur se ju do të bashkoheni me BSPSH-në me po atë forcë dhe bindje si në vitet e stuhishme 1990-1991 kur ju, nën flamurin e BSPSH-së bëtë të mundur përmbysjen e diktaturës komuniste dhe sot po me atë devotshmëri do të luftoni për rritjen e pagës tuaj, për ruajtjen e vendeve tuaja të punës dhe përmirësimin e jetës së familjeve tuaja. Në të gjithë këto veprimtari BSPSH do të jetë kurdoherë me ju.
Nëpërmjet këtij mesazhi i drejtohem edhe sindikatave motra, brenda dhe jashtë vendit, pasi solidariteti sindikalist është një forcë e madhe lëvizëse që BSPSH e ka vlerësuar vazhdimisht dhe e ka shfrytëzuar në arritjen e pikësynimeve të saj.
Pra mirësevini në faqen e internetit të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë.
Të nisim së bashku këtë udhë që do të shënojë suksese dhe solidaritet.

Me dashuri dhe respekt
Gëzim Kalaja
President i BSPSH
   

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

7 Tetor 2012 - Dita Botërore për Punë të Denjë

255px

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home