BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Aktivitetet deri tek KONFERENCA E VI BSP LEZHË

E-mail Print PDF
Lezhe 120914 01 S  Lezhe 120914 02 S  Lezhe 120914 03 S 
Kongresi 3 KBS 01 S Kongresi 3 KBS 02 S Kongresi 3 KBS 03 S
Kongresi 3 KBS 04 S Kongresi 3 KBS 05 S Kongresi 3 KBS 06 S
Kongresi 3 KBS 07 S Kongresi 3 KBS 08 S Kongresi 3 KBS 09 S
Kongresi 3 KBS 10 S Kongresi 3 KBS 11 S Kongresi 3 KBS 12 S
Kongresi 3 KBS 14 S Kongresi 3 KBS 15 S Kongresi 3 KBS 16 S
220314 07 S 220314 06 S 220314 08 S
220314 05 S 220314 01 S 220314 02 S
220314 03 S 220314 04 S 220314 09 S
proteste01 210214 S proteste02 210214 S Minatoret01 150214 S
Minatoret02-150214-S Minatoret03 150214 S  
Marveshje BSPSH BSPSK 01 S Marveshje BSPSH BSPSK 02 S Marveshje BSPSH BSPSK 03 S
Picture 059 2013 S Picture 037 2013 S Picture 046 2013 S
Picture 049 2013 S Picture 052 2013 S Picture 072 2013 S
Picture 083 2013 S Picture 091 2013 S Picture 093 S
SAM 1500 S IMG 4558 S IMG 4568 S
IMG 4593 S IMG 4617 S IMG 4639 S
IMG 4656 S IMG 4660 S SAM 1221 S
SAM 1381 2 S SAM 1419 S SAM 1420 S
SAM 1438 S SAM 1464 S SAM 1468 S
SAM 1498 1 S SAM 1500 S SAM 1504 S
     
FULE KALAJA 041212 S 100 5298 S 100 5300 S
 100 5296 S  100 5297 S  
 Sindikata tipografise 01 S  Sindikata tipografise 02 S  051212 S
Sindikata tipografise 03 S Sindikata tipografise 04 S Sindikata tipografise 05 S
 Sindikata tipografise 06 S  Rrjetit Rinor BSPSH 02 S  Rrjetit Rinor BSPSH 03 S
Rrjetit Rinor BSPSH 04 S Rrjetit Rinor BSPSH 05 S Rrjetit Rinor BSPSH 06 S
Kongresi SPMSH 1709 06 S Presidenti-Kalaja-prezanton-raportin-delegateve-te-Kongresit Mireseardhja-z-Warda
Kongresi-SPMSH-1709-07 Warda--Anetar-Nderi-i-SPMSH Kongresi-SPMSH-1709-09
Kongresi-SPMSH-1709-08 zv-Presidenti-Sami-Kariqi Tribuna-SPMSH
Presidenti-Kalaja Kongresi-SPMSH-1709-04 Kongresi-SPMSH-1709-10
Kongresi-SPMSH-1709-11 Kongresi-SPMSH-1709-05 Kongresi-SPMSH-1709-03
Kongresi-SPMSH-1709-02 Kongresi-SPMSH-1709-01 Elona-Preza-Kryetare-e-Rrjetit--te-Rinise
Emin-Gerbeshi-Deputet-i-Parlamentit-te-Kosoves Haxhi-Arifi-President-i-BSPK Presidenti-Kalaja--z-Manfred-Warda
Dekorimi-i-z.-Myftar-Xhetani-01 Dekorimi-i-z.-Vlash-Toplana-02 Kongresi-VI-SPMSH-04
Kongresi-VI-SPMSH-05 Kongresi-VI-SPMSH-06 Kongresi-VI-SPMSH-07
BSPSH-Maj-Qershor-2012_1 BSPSH-Maj-Qershor-2012_2 BSPSH-Maj-Qershor-2012_3
BSPSH-Maj-Qershor-2012_4 BSPSH-Maj-Qershor-2012_5 Dekorimi-Presidentit-2012-4
Dekorimi-Presidentit-2012-2 Dekorimi-Presidentit-2012-3 Dekorimi-Presidentit-2012_1
Dekorimi-Presidentit-2012-5 Dekorimi-Presidentit-2012_6 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-03
19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-01 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-02 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-23
19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-04 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-05 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-06
19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-07 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-08 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-09
19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-10 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-11 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-12
19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-14 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-15 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-16
19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-17 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-19 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-20
19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-21 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-22 19_Mars_2012-Kshilli_Kombtar-23
20-vjetori-BSPSH-01-l 20-vjetori-BSPSH-02-l 20-vjetori-BSPSH-03-l
20-vjetori-BSPSH-04-l Les-Valesa-Gezim-Kalaja-l BSPSH-AFLCIO-l
Proteste-Tirane Bllokimi-rruges-nacionale-Burrel-Tirane-l Greva-Arsimit-Shkoder-l
Greva-Minatoreve-l Greva-Punonjesve_-Shendetesise-l Greva-Puntoreve-Hekurudhes-l
Greve-Kavaje-l Greve-Shkoder-l Greve-Shkoder-2-l
Greve-Vlore-l Greve-Vlore-2 Marveshja-BSPSH-KSH
Minatoret-Burrelit-tek-Ministria-Energjitikes Proteste3-s Proteste4
Proteste-Arsimi-Shkoder Proteste-Elbasan Proteste-Kavaje
Proteste-Kavaje2 Proteste-Kavaje3 Proteste-Lushnje
Proteste-Lushnje-2002 Proteste-Metalurget Proteste-Minatoret
Proteste-Tirane-2 Proteste-Tirane3 Proteste-Tirane4
Proteste-Tirane5 Proteste-Tirane6 Takim-Presidentin-Alfred-Moisiu
Seminar-Drejtuesit-Federatave Seminar-Elbasan Seminar-Fier
Seminar-Kruje Seminar-Kruje2 Seminar-Kruje3
Takim-Qeverine-Shkoder Seminar-Tirane Seminar-Lushnje
 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Galeri Aktivitetet deri tek KONFERENCA E VI BSP LEZHË