BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
1 Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare 18303
2 Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH 14875
3 Trepçe/ Nderim i veçantë për SPMSH dhe liderin e saj Gëzim Kalaja 11704
4 Presidenti i BSPSH i ftuar nderi në aktivitetin e zhvilluar nga Konfederata Turke “MEMURSEN” 7532
5 Pas kthimit nga Bosnje Hercegovina, mblidhet Këshilli Kombëtar 7362
6 Bosnje Hercegovinë, mblidhet Forumi Rajonal i Sindikatave të Shëndetësisë, takimi tjetër në Shqipëri 6976
7 Zhvilloi punimet Konferenca Kombëtare e Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë 7423
8 Gjeorgji, mbahet Konferenca e Komitetit të Gruas së PERC 7158
9 Dialog i hapur për përmirësimin e kushteve të punës 6983
10 Presidenti i BSPSH Gëzim Kalaja dhe përfaqësuesit e sindikatave egjiptiane takohen me ministrin Blendi Klosi 6829
11 Pas shumë negociatave dhe grevës paralajmëruese një orëshe arrihet Marrëveshja 7634
12 7 Tetor- Në Ditën Botërore të Punës së Denjë 7171
13 Ohër, mbahet seminari rajonal organizuar nga EZA 6979
14 Mbahet Kongresi i Dytë i “industriAll Europe” 7578
15 BSPSH pjesë e projektit të SIMA në Lisbonë të Portugalisë 7287
16 Tiranë, Presidenti i BSPSH takohet me Sekretarin e Përgjithshëm të “industriAll Europe” 7061
17 Seminar mbi median dhe përputhshmërinë me parimet e mbrojtjes së të dhënave 7099
18 Seminar i përbashkët i SIMA Portugali dhe BSPSH 7990
19 Ne daten 26 Mars 2016 BSPSH organizoi 25 vjetorin e themelimit te saj 8399
20 BSPSH e pranishme në 25-vjetorin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës 8087
21 Turqi, marrëveshje mes BSPSH, Konfederatës së Sindikatave turke HAK-IS dhe BSP Kosovë 7838
22 Mblidhet Këshilli Kombëtar, miratohet analiza 6-mujore e veprimtarisë së strukturave sindikale të BSPSH-së 7148
23 TV”, skaner politikës dhe sindikalizmit në Shqipëri 7765
24 Lezhë, BSPSH dhe SPILT dhe kompania “Mali” firmosin kontratën kolektive !!! 7556
25 Prezantim dinjitoz i BSPSH, Belgjikë mbahet takimi i komitetit të grave të PERC 7047
26 Gjeorgji, Presidenti i BSPSH në aktivitetin e PERC , Shkolla Verore PERC 19-21 Tetor 2015 7114
27 Fushë- Arrëz, protestë model e Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë. Punonjësit e minierave dhe fabrikës së pasurimit në shesh, kërkojnë rifillimin e punës 7740
28 Fushata Count Us In dhe Fushata " Get Organised " Youth Platform me mbeshtetj te Sindikatave Suedeze ( Union to Union ) dhe ITUC 7889
29 "Shqipëria dhe Europa, 25 vite nga rënia e komunizmit” 7129
30 Bullgari, mbahet forumi rajonal i sindikatave të shëndetësisë dhe kujdesit social 7412
31 BSPSH, protesta e dytë në Shkodër 7108
32 Presidenti i BSPSH përshëndeti takimin rajonal të ekspertëve ekonomikë 7066
33 Përfaqësuesit e BSPSH në Kongresin e 13 të HAK-IS 7284
34 Siguria dhe shëndeti në punë në miniera, seminar i SPMSH me Konfederatën Botërore të Sindikatave 7973
35 BSPSH mbledh Këshillin Kombëtar, kërkon mbledhjen urgjente të Këshillit Kombëtar të Punës ku të jetë i pranishëm dhe Kryeministri Edi Rama 7577
36 Tiranë/ Përfaqësuesi i AFL-CIO takohet me drejtuesit e BSPSH 7749
37 BSPSH mbeshtet fushaten e ITUC - COUNT US IN 7563
38 Mblidhet Këshilli Kombëtar i Punës 9206
39 18 shkurt 2015/ Mblidhet Këshilli Kombëtar. BSPSH solidarizohet me Konfederatën Botërore të Sindikatave (ITUC) për të drejtën e grevës 7397
40 06.12.2014 - Këshilli Kombëtar i BSPSH u deklarua kunder rritjes se cmimit te energjise elektrike 7762
41 KALAJA: RAMA MBAJ ANGAZHIMET, REFLEKTO OSE LARGOHU 7949
42 Minatorët 55 vjeç në pension 8038
43 Tryeza për energjinë, opozita mbështetje të plotë protestave të BSPSH-së 8073
44 Mblidhet Aktivi i BSP Tiranë 7474
45 Shkodër, BSPSH dy takime për çmimin e energjisë 7841
46 Mblidhet Këshilli Kombëtar - Kalaja: Çmimi i energjisë, Qeveria të dialogojë me BSPSH-në 7825
47 RAPORTI I PRESIDENTIT GËZIM KALAJA NË KONGRESIN E 6-të TË BASHKIMIT TË SINDIKATAVE TË PAVARURA TË SHQIPËRISË 9076
48 Mblidhet Kongresi i 3-të i Konfederatës Botërore të Sindikatave 9793
49 Festohet 22 marsi, dita e rinisë së BSPSH dhe e fitores së demokracisë në Shqipëri 8557
50 Protesta e Autoveturave 8+1 9261

Page 1 of 2

 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  Next 
 •  End 
 • »

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE