BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

BSPSH mbeshtet fushaten e ITUC - COUNT US IN

E-mail Print PDF
There are no translations available.

COUNT US IN  !!
Bashkimi I Sindikatave te Pavarura te Shqiperise ne bashkepunim me Departamentin e Edukimit te BSPSH dhe FES-Tirane ne dt.18 .06.2015 zhvilloi seminarin me teme “Roli I gruas ne fuqizimin e strukturave te sindikates dhe vendimarrje . Roli I medias ne evidentimin e vlerave dhe rolit te gruas ne shoqeri”.
Gjate ketij takimi te rendesishem ishte prezent Presidenti I BSPSH z. Gezim Kalaja , Forumi I Gruas se BSPSH- Tirane  , perfaqesuesja e Departamentit te Edukimit znj. Hiqmete Daja , gazetarja Eglantina Nasi si dhe ishin prezent perfaqesues te grave te qytetit te Tiranes .
Presidenti Kalaja theksoi rendesine e fuqizimit te rolit te gruas ne vendimarrje , struktura drejtuese lider ,politikeberje , rendesine dhe respektimin e barazise gjinore , mosdiskriminimin ne vendin e punes , per paga te denja dhe pune te denje sipas direktivave te BE dhe ITUC .
Presidenti Kalaja theksoi qe BSPSH ka arritur pjesemarrje te femrave ne struktura drejtuese te BSPSH ne 35% duke tejkaluar normat e statutit te ITUC . Gjithashtu ne perputhje me vendimet e Kongresit te 3- te te ITUC z. Kalaja mori angazhimin per te rritur me 5 % perfaqesueshmerine femrave deri ne Kongresin e 4 te ITUC
( 2018) , pra perfaqesueshmeria e femrave te jete 40 %.
Z. Kalaja nenshkroi sot ne lidhje me fushaten inicjuar nga ITUC “ Na llogarisni edhe ne “ duke ju bashkuar kesaj fushate per te rritur dhe per te pasur perfaqesueshmeri te denje te femra ne vendimarrje dhe strukturat me te larta te sindikatave .
Gjithashtu BSPSH do te vazhdoje fushaten “ COUNT US IN “ edhe ne ndermarrje , si dhe ne qytete te Shqiperise.
COUNT US IN !!

COUNT US IN 17 S COUNT US IN 13 s COUNT US IN 14 S
COUNT US IN 10 S COUNT US IN 12 S COUNT US IN 15 S
COUNT US IN 16 2 S COUNT US IN 18 S COUNT US IN 19 S

 

 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE BSPSH mbeshtet fushaten e ITUC - COUNT US IN