BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
51 Më datë 15 shkurt 2014 mblidhet Konferenca Kombëtare e Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë. Konfirmohet solidariteti sindikalist 6717
52 Fushë Arrëz/ Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë së bashku me drejtues të Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë vizitë pune tek BERALB. Premtohet mbështetje maksimale për shoqërinë turke. 6722
53 BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI 16387
54 Presidenti i SPMSH pranë minatorëve të industrisë së bakrit për zgjidhjen e problemeve 6681
55 Shtator 2014, Kongresi i VI I Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë 7228
56 Më 16 Maj 1991 u shpall greva e përgjithshme, që nga përmasat ishte greva e parë më e madhe në historinë e popullit tonë, si edhe nga më të rrallat në botë me këtë shtrirje dhe kohëzgjatje 17882
57 BASHKËBISEDIM ME PRESIDENTIN E BSPSH 7094
58 AKTIVI I RINISË SINDIKALISTE 22 MARS 2013 7461
59 8 Marsi , Dita Ndërkombëtare e Gruas 7721
60 KËSHILLI KOMBËTAR BSPSH 2013 6966
61 Asambleja Kombetare BSPSH 6639
62 Punimet e Forumit të 4-të të Shoqërisë Civile në Ballkanin Perëndimor, mbajtur në Zagreb, më datë 26-27 nëntor 2012 6487
63 Konferenca kombetare e Sindikates se Tipografise 7143
64 Konferenca Zgjedhore e Rrjetit Rinor BSPSH Fushe-Kruje 6748
65 Falenderime nga Z. Manfred Warda 7420
66 KONGRESI I VI-të I SINDIKATËS SË PAVARUR TË MINATORËVE TË SHQIPËRISË 6870
67 Protestë e madhe e BSPSh-së për mbrojtjen e interesave jetësore të punëtorëve të fabrikave të çimentos për anullimin e vendimit mbi tarifën doganore prej 35% të çimentos, si dhe heqjen e taksës doganore midis Shqise e Kosoves 6923
68 Më 16 Maj 2012 në mjediset e Hotel Tropikal në Durrës u organizua një ceremoni përkujtimore e Grevës së Përgjithshme të organizuar nga Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë më 16 Maj të vitit 1991. 6130
69 Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH 6805
70 Seminar Rajonal zhvilluar në rrethin e Burrelit financuar nga fondacioni Friedrich Ebert Stiftung 6926
71 Më datë 19 Mars 2012 u mblodh Këshilli Kombëtar i BSPSH-së 6629
72 Keshilli Kombetar i BSPSH 7035
73 Pikat e Paktit Social te realizuara 7092
74 Seminar mbi bashkëpunimin e Medias dhe Sindikatës 7271
75 Pakti Teritorial i Punesimit te te Rinjve Kukes 7293
76 Tiranë - Diskutimi i Paktit Social 9843
77 Sindikata e Pavarur e Punonjësve Civil feston 20 Vjetorin 9332
78 Sindikata e Pavarur e Artit feston 20 Vjetorin 9544
79 Sindikata e Pavarur e Arsimit feston 20 Vjetorin 10012
80 Në Shkodër u zbërthye Pakti i Mirëkuptimit Social 6820
81 Seminar me Fondacionin “Friedrich Ebert Stiftung “ 6736
82 Seminar për Dialogun Social 6763
83 BSPSH zhvilloi punimet e Asamblesë së Zgjeruar Kombëtare 6496
84 Sindikata e Pavarur e Tipografëve 6769
85 20 vjet BSPSH 6393
86 Dekorimi i BSPSH ... 6447

Page 2 of 2

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE