BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

KËSHILLI KOMBËTAR BSPSH 2013

E-mail Print PDF
There are no translations available.

KËSHILLI-KOMBETAR-BSPSH-2013Më datë 05-02-2013 në selinë e BSPSH u mblodh Këshilli Kombëtar i BSPSH  nën drejtimin e Presidentit të BSPSH z. Gëzim Kalaja me rend dite :

1. Raportim nga kryetarët e federatave përbërëse të BSPSH bazuar ne nenin 31 të Statutit të BSPSH:

 • Mbi aktivitetet sindikale te federatave të zhvilluara gjatë vitit 2012 , si dhe mbledhjet, tematikat e këshilit kombëtar gjatë këtij viti.
 • Gjendja e kontratimit të kontratave të nivelit të parë dhe të dytë dhe zbatimi i tyre.
 • Gjendja e numrit të anëtarësisë së federatës
 • Vjelja e kuotave sindikale dhe përmbushja e detyrimit statutor ndaj BSPSH-së

2. Raportim nga kryetarët e këshillave sindikal të rretheve të BSPSH bazuar në nenin 28 të statutit të BSPSH:

 • Mbi aktivitetet sindikale të këshillit të rrethit gjatë vitit 2012 dhe tematika e mbledhjeve të tyre.
 • Gjendja e kontratave të nivelit të dytë të depozituara në zyrat e punës,  zbatimi i tyre dhe sa kontrata janë për tu rinovuar për vitin 2013
 • Gjendja e numrit të anëtarësisë sipas seksioneve përkatëse
 • Si janë marrëdhëniet me zyrat e punës dhe pushtetin lokal
 • Informacion mbi ndjekjen e vjeljes se kuotave nga kryetarët e seksioneve të rretheve.

3.Raportim nga forumet e Gruas dhe të Rinisë së BSPSH bazuar në nenin 23 të statutit mbi aktivitetet e zhvilluara nga këto forume , mënyra e organizimit të rrjetit dhe hartimi dhe zbatimi i programeve gjatë vitit 2012.

Me frymën e përgjegjësisë raportuan veprimtarinë e tyre vjetore të gjitha federatat pjesëtare të BSPSH dhe strukturat rajonale. U evidentuan problemet serioze mbi veprimtarinë e BSPSH për përballimin e sfidave dhe problemeve sociale të punëtorëve shqiptar. U hodhën piketat e veprimtarive për këtë vit , i cili është dhe viti i zgjedhjeve në strukturat federative të BSPSH .

Mbas diskutimeve , President i BSPSH bëri konkluzionet e mbledhjes dhe kërkoi nga strukturat e BSPSH që ky vit të shënoi strategjinë gjithëpërfshirëse të sindikalizmit shqiptar në mbrojtje të të drejtave të punëtorëve dhe përmirësimin e mëtejshëm të problemeve të tyre sociale.

 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE KËSHILLI KOMBËTAR BSPSH 2013