BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

BSPSH mbledh Këshillin Kombëtar, kërkon mbledhjen urgjente të Këshillit Kombëtar të Punës ku të jetë i pranishëm dhe Kryeministri Edi Rama

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Gezim Kalaja 051015 S

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mblodhi Këshillin Kombëtar për të analizuar situatën social-ekonomike në Shqipëri në kuadrin e aksionit qeveritar kundër informalitetit.

BSPSH kërkon mbledhjen urgjente të Këshillit Kombëtar të Punës, me pjesëmarrjen e kryeministrit të vendit për të diskutuar situatën e krijuar.

Nëse kjo nuk do të realizohet, Presidenti i BSPSH, z. Gëzim Kalaja u shpreh se do të thërrasë mbledhjen e Asamblesë Kombëtare e cila do të marrë vendimet.

Pra mungesa e dialogut, do ta detyrojë BSPSH t’u drejtohet punonjësve dhe qytetarëve për protestë.

***

Letra drejtuar ministrit të Mirëqenies
Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi

BSPSH kërkon dialog social midis partnerësh,
para se t’u drejtohet lëvizjeve të tjera sindikale

Këshillin Kombëtar 051015 S

“BSPSH konstaton me keqardhje se Këshilli Kombëtar i Punës, si organi i partneritetit social është mbajtur larg diskutimeve dhe problemeve të aksionit që ka ndërmarrë qeveria kundër informalitetit, ndonëse duhet të ishte organi i parë konsultativ, që duhet të kishte vëmendjen e qeverisë në të gjithë këtë ndërmarrje të saj. Gjithashtu, duke konstatuar probleme të mëdha sociale të dala gjatë zbatimit të aksionit qeveritar në varfërimin e tejskajshëm dhe deri në falimentimin e biznesit të vogël, të të vetëpunësuarve dhe shitësave ambulantë, Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë në këto momente të rënda për punonjësit shqiptarë kërkon mbledhjen urgjente të Këshillit Kombëtar të Punës me pjesëmarrjen e kryeministrit të vendit për të diskutuar situatën e krijuar dhe për të zgjidhur problemet në favor jo vetëm të qeverisë, por dhe të biznesit të vogël, shitësave ambulatorë dhe të vetëpunësuarve. Ne kërkojmë dialog social midis partnerësh para se t’u drejtohemi lëvizjeve të tjera, që nuk do të ishin në të mirë të partneritetit social”.

Gezim Kalaja 051015 2S Keshillin Kombetar 051015 08 S Keshillin Kombetar 051015 06 S
     
Keshillin Kombetar 051015 07 S Keshillin Kombetar 051015 05 S Keshillin Kombetar 051015 04 S
     
Keshillin Kombetar 051015 03 S Keshillin Kombetar 051015 02 S Keshillin Kombetar 051015 01 S
 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE BSPSH mbledh Këshillin Kombëtar, kërkon mbledhjen urgjente të Këshillit Kombëtar të Punës ku të jetë i pranishëm dhe Kryeministri Edi Rama