BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

GALERI

Seminar i përbashkët i SIMA Portugali dhe BSPSH

E-mail Print PDF
There are no translations available.

SIMA BSPSH 04 S SIMA BSPSH 03 S SIMA BSPSH 05 S
Read more...
 

Ne daten 26 Mars 2016 BSPSH organizoi 25 vjetorin e themelimit te saj

E-mail Print PDF
There are no translations available.

25 vjet BSPSH 07 S 25 vjet BSPSH 000 S 25 vjet BSPSH 01 S
Read more...
 

BSPSH e pranishme në 25-vjetorin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH SPK 0502160 001 S BSPSH SPK 0502160 02 S BSPSH SPK 0502160 03 S
Read more...
 

Turqi, marrëveshje mes BSPSH, Konfederatës së Sindikatave turke HAK-IS dhe BSP Kosovë

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH Turqi 010216 01 S BSPSH Turqi 010216 02 S BSPSH Turqi 010216 03 S
Read more...
 

Mblidhet Këshilli Kombëtar, miratohet analiza 6-mujore e veprimtarisë së strukturave sindikale të BSPSH-së

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Keshilli Kombetar 210116 01 S Keshilli Kombetar 210116 02 S Keshilli Kombetar 210116 04 S
Read more...
 

TV”, skaner politikës dhe sindikalizmit në Shqipëri

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH 210116 01 S BSPSH 210116 02 S Pa foto
Read more...
 

Lezhë, BSPSH dhe SPILT dhe kompania “Mali” firmosin kontratën kolektive !!!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH Lezhe150116 01 S BSPSH Lezhe150116 02 S BSPSH Lezhe150116 03 S
Read more...
 

Prezantim dinjitoz i BSPSH, Belgjikë mbahet takimi i komitetit të grave të PERC

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH 150116 03 S BSPSH 150116 01 S BSPSH 150116 02 S
Read more...
 

Gjeorgji, Presidenti i BSPSH në aktivitetin e PERC , Shkolla Verore PERC 19-21 Tetor 2015

E-mail Print PDF
There are no translations available.

gjerorgji 200116 02 S gjerorgji 200116 01 03 S gjerorgji 200116 01 04 S
Read more...
 

Fushë- Arrëz, protestë model e Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë. Punonjësit e minierave dhe fabrikës së pasurimit në shesh, kërkojnë rifillimin e punës

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Fushearrez 190116 16 S Fushearrez 190116 15 S Fushearrez 190116 13 S
Read more...
 

Fushata Count Us In dhe Fushata " Get Organised " Youth Platform me mbeshtetj te Sindikatave Suedeze ( Union to Union ) dhe ITUC

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH Fushata 140116 01 S BSPSH Fushata 140116 02 S BSPSH Fushata 140116 03 S
Read more...
 

"Shqipëria dhe Europa, 25 vite nga rënia e komunizmit”

E-mail Print PDF
There are no translations available.

25 vite 03 S 25 vite 05 S 25 vite 01 S
Read more...
 

BSPSH, protesta e dytë në Shkodër

E-mail Print PDF
There are no translations available.

proteste shkoder130116 03 S proteste shkoder130116 02 S proteste shkoder130116 01 S
Read more...
 

Presidenti i BSPSH përshëndeti takimin rajonal të ekspertëve ekonomikë

E-mail Print PDF
There are no translations available.

takim rajonal eksperteve ekonomike 00 S takim rajonal eksperteve ekonomike 01 S  
Read more...
 

Përfaqësuesit e BSPSH në Kongresin e 13 të HAK-IS

E-mail Print PDF
There are no translations available.

     
Kongresin e 13 të HAK IS 01 S Kongresin e 13 të HAK IS 03 S Kongresin e 13 të HAK IS 04 S
Read more...
 
Page 2 of 3

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Galeri