BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

GALERI

Siguria dhe shëndeti në punë në miniera, seminar i SPMSH me Konfederatën Botërore të Sindikatave

E-mail Print PDF
There are no translations available.

i1 311115 S i2 311115 S i3 311115 S
Read more...
 

BSPSH mbledh Këshillin Kombëtar, kërkon mbledhjen urgjente të Këshillit Kombëtar të Punës ku të jetë i pranishëm dhe Kryeministri Edi Rama

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Gezim Kalaja 051015 2S Keshillin Kombetar 051015 08 S Keshillin Kombetar 051015 06 S
Read more...
 

Tiranë/ Përfaqësuesi i AFL-CIO takohet me drejtuesit e BSPSH

E-mail Print PDF
There are no translations available.

AFL CIO 05 S AFL CIO 06 S AFL CIO 07 S
Read more...
 

BSPSH mbeshtet fushaten e ITUC - COUNT US IN

E-mail Print PDF
There are no translations available.

COUNT US IN 17 S COUNT US IN 13 s COUNT US IN 14 S
Read more...
 

Mblidhet Këshilli Kombëtar i Punës

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Këshilli-Kombëtar-Punës300315-02-S Këshilli-Kombëtar-Punës300315-03-S Këshilli-Kombëtar-Punës300315-01-S
 

18 shkurt 2015/ Mblidhet Këshilli Kombëtar

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Këshilli-Kombëtar180215-01-S2 Këshilli-Kombëtar180215-02-S2 Këshilli-Kombëtar180215-03-S2
Read more...
 

KALAJA: RAMA MBAJ ANGAZHIMET, REFLEKTO OSE LARGOHU

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH 081214 01 S BSPSH 081214 02 S BSPSH 081214 03 S
Read more...
 

Mblidhet Këshilli Kombëtar i BSPSH - 06.12.2014

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Keshilli-04-061214-S Keshilli-01-061214-S Keshilli-02-061214-S
Read more...
 

Tryeza për energjinë, opozita mbështetje të plotë protestave të BSPSH-së

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Tryeza-per-energjine221114-01-S Tryeza per energjine221114 02 S Tryeza per energjine221114 03 S
Read more...
 

Mblidhet Aktivi i BSP Tiranë

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Aktivi BSP Tiranë221114 01 S Aktivi BSP Tiranë221114 02 S Aktivi BSP Tiranë221114 03 S
 

Shkodër, BSPSH dy takime për çmimin e energjisë

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Shkoder 03 S Shkoder 04 S Shkoder 05 S
Read more...
 

Mblidhet Këshilli Kombëtar

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH energji 01 S BSPSH energji 02 S BSPSH energji 03 S
 

Aktivitetet deri tek KONFERENCA E VI BSP LEZHË

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Lezhe 120914 01 S  Lezhe 120914 02 S  Lezhe 120914 03 S 
Read more...
 
Page 3 of 3

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Galeri