BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

KALAJA: RAMA MBAJ ANGAZHIMET, REFLEKTO OSE LARGOHU

E-mail Print PDF

Protesta sapo ka filluar nuk ka mbaruar

protesta221114

Presidenti i BSPSH Gëzim Kalaja i bëri thirrje kryeministrit të dëgjojë zërin e qytetarëve të cilët i ka zhytur në mjerim

Mijra njerëz në shesh. Fotot e tregojnë qartë madhështinë e kësaj proteste. Ashtu siç ishte paralajmëruar marshimi ka nisur rreth orës 12:00 nga sheshi “Skënderbej” në kryeqytet, për t’u ndalur përpara godinës qeveritare. Protestues nga e gjithë Shqipëria zbritën më 22 nëntor në shesh për të kundërshtuar rritjen e çmimit të energjisë, rritjen e taksave, papunësinë, varfërinë, rritjen e pasigurisë në vend etj.

BSPSH 081214 01 S BSPSH 081214 02 S BSPSH 081214 03 S
BSPSH 081214 04 S BSPSH 081214 05 S BSPSH 081214 06 S
BSPSH 081214 07 S BSPSH 081214 08 S BSPSH 081214 09 S
BSPSH 081214 10 S BSPSH 081214 11 S BSPSH 081214 12 S


Fjala e Presidentit të BSPSH-së në protestën e 22 Nëntorit
“Jemi sot këtu në këtë shesh për të protestuar kundër rritjes së çmimit të energjisë elektrike, kundër rritjes së akcizës së karburanteve, kundër reformës selektive në arsimin shqiptar dhe në shëndetësinë shqiptare, kundër pezullimit të  lejeve të ndërtimit që ka sjellë pasoja të pariparueshme duke nxjerrë me mijra punëtore të papunë nga industria e ndërtimit. Mos harro se angazhimet e tuaja, premtimet e tuaja të dhanë votën e 23 qershorit. Sot në këtë protestë, e cila është parë vetëm në vitin 1991 janë mbi 200 mijë pjesëmarrës qytetarë, punonjës, sindikalistë, të opozitës etj. Është mirë zoti Rama nga dritarja e kryeministrisë të dalësh të shikosh popullin që qeveris, që e ke çuar në mjerim. Unë sot në emër të anëtarëve të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë, në emër të punonjësve dhe qytetarëve të kërkoj: Mbaj angazhimet e  23 qershorit, ndalo rritjen e çmimit të energjisë elektrike, ndalo reformën selektive në arsim dhe në shëndetësi, ose largohu bashkë me qeverinë. Prandaj ne të bëjmë thirrje dhe njëherë reflekto, nese nuk reflekton duhet të largohesh si kryeministër i këtij vendi”. 

 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE KALAJA: RAMA MBAJ ANGAZHIMET, REFLEKTO OSE LARGOHU