BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

GALERI

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Asambleja kombetare 200617 07 S Asambleja kombetare 200617 01 S Asambleja kombetare 200617 02 S
Read more...
 

Presidenti i BSPSH i ftuar nderi në aktivitetin e zhvilluar nga Konfederata Turke “MEMURSEN”

E-mail Print PDF
There are no translations available.

23-Nentor-04-S 23 Nentor 10 S 23 Nentor 11 S
Read more...
 

Pas kthimit nga Bosnje Hercegovina, mblidhet Këshilli Kombëtar

E-mail Print PDF
There are no translations available.

3 Nentor 02 S    
 

Bosnje Hercegovinë, mblidhet Forumi Rajonal i Sindikatave të Shëndetësisë, takimi tjetër në Shqipëri

E-mail Print PDF
There are no translations available.

3 Nentor 01 S    
 

Zhvilloi punimet Konferenca Kombëtare e Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë

E-mail Print PDF
There are no translations available.

22 Tetor 08 S 22 Tetor 01 S 22 Tetor 06 S
Read more...
 

Gjeorgji, mbahet Konferenca e Komitetit të Gruas së PERC

E-mail Print PDF
There are no translations available.

17 10 16 Konferenca 4 05 S 17 10 16 Konferenca 4 04 S 17 10 16 Konferenca 4 03 S
Read more...
 

Dialog i hapur për përmirësimin e kushteve të punës

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Pas 1 Gushtit 01 S Pas 1 Gushtit 02 S Pas 1 Gushtit 03 S
 

Presidenti i BSPSH Gëzim Kalaja dhe përfaqësuesit e sindikatave egjiptiane takohen me ministrin Blendi Klosi

E-mail Print PDF
There are no translations available.

07 01 17 BSPSH Sind Egjyptiane 02 S 07 01 17 BSPSH Sind Egjyptiane 01 S 07 01 17 BSPSH Sind Egjyptiane 03 S
Read more...
 

Pas shumë negociatave dhe grevës paralajmëruese një orëshe arrihet Marrëveshja

E-mail Print PDF
There are no translations available.

10 11 16 01 SPMSH Iliria Electric S 10 11 16 02 SPMSH Iliria Electric S 10 11 16 03 SPMSH Iliria Electric S
Read more...
 

7 Tetor- Në Ditën Botërore të Punës së Denjë

E-mail Print PDF
There are no translations available.

02 11 16 01 7 Tetor S 02 11 16 02 7 Tetor S 02 11 16 03 7 Tetor S
Read more...
 

Ohër, mbahet seminari rajonal organizuar nga EZA

E-mail Print PDF
There are no translations available.

02 11 16 01 Oher S 02 11 16 02 Oher S 02 11 16 03 Oher S
Read more...
 

Mbahet Kongresi i Dytë i “industriAll Europe”

E-mail Print PDF
There are no translations available.

02 11 16 01 Kongresi II IndustriAll Europe S 02 11 16 02 Kongresi II IndustriAll Europe S 02 11 16 03 Kongresi II IndustriAll Europe S
Read more...
 

BSPSH pjesë e projektit të SIMA në Lisbonë të Portugalisë

E-mail Print PDF
There are no translations available.

BSPSH SIMA Lisbone2016 08 S  BSPSH SIMA Lisbone2016 07 S  BSPSH SIMA Lisbone2016 06 S 
Read more...
 

Tiranë, Presidenti i BSPSH takohet me Sekretarin e Përgjithshëm të “industriAll Europe”

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Kalaja Sekretari industriAll 271016 01 S Kalaja Sekretari industriAll 271016 02 S Kalaja Sekretari industriAll 271016 03 S
Read more...
 

Seminar mbi median dhe përputhshmërinë me parimet e mbrojtjes së të dhënave

E-mail Print PDF
There are no translations available.

271016 01 Seminar media S 271016 02 Seminar media s 271016 03 Seminar media s
Read more...
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 3

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Galeri