BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

INSITUTI I PUNËS SË BSPSH-së

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Instituti i Punës i Bashkimit të Sindikatave të Shqipërisë

Instituti i Punes i BSPSH-se ka nje experience pothuajse 15-vjecare ne fushen e pergatitjes se studimeve sociale dhe ekonomike ne interest te levizjes sindikaliste.  Instituti ka ndermarre aktivitete te shumta ne ndihme te sindikatave ne baze te profesionit per pergatitjen e kontratave kolektive, per argumentimin e ceshtjeve te ndryshme ne Keshillin Kombetar te Punes, etj.  Gjithashtu, Instituti ka bashkepunuar me institute simotra nga vende te ndryshme te botes, si Shtetet e Bashkuara te Amerikes, Itali, Gjermani, etj, per kryerjen e studimeve te ndryshme sindikaliste.
Per t’iu pergjigjur sfidave te kohes, Keshilli Kombetar i BSPSH-se ndermorri vendimin per reformimin e ketij Instituti, duke zbatuar dhe respektuar edhe legjislacionin shqiptar mbi moshen e daljes ne pension.  Keshilli Kombetar miratoi edhe doreheqjen e Profesor lia Telos, i cili mbante edhe detyren e ketij institute deri ne muajin dhjetor 2010, duke i akorduar atij “Certifikaten e Mirenjohjes” per vlerat e vyera qe ka lene ne levizjen sindikaliste. 
Instituti funksionon me nje grup ekspertesh te jashtem, nga fusha te ndryshme, ne proces forcimi dhe rinjohjeje me qarqet intelektuale dhe kerkimore nga universitetet, institucionet shkencore, industria, etj. 
Momentalisht aktiviteti i ketij institute koordinohet nga nje grup pune me njohje dhe experienca shume te gjate ne marredhenet e punes. 
Bazuar ne nenin 24 te Statutit te BSPSH-se, miratuar ne Kongresin e 5-të të BSPSH-së,  mbajtur më 25 Shtator 2009  në qytetin e Tiranës, qellimi i funksionit te Institutit eshte te punoje ne favor te kryerjes se studimeve konkrete e të përgjithshme, si edhe te ofroje programe trajnimi e kualifikimi ne favor të anetaresise së BSPSH-s. Konform funksionit dhe detyrave, Instituti është në varësi të drejtpërdrejtë të Presidentit dhe Sekretariatit te BSPSH-se.
 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Institeti i punes se BSPSH