BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Informacion mbi vendimin e Këshillit Kombëtar të SPMSH për thirrjen e Kongresit të VItë të SPMSH në 7-8 Shtator 2012.

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Informacion mbi vendimin e Këshillit Kombëtar të SPMSH për thirrjen e Kongresit të VItë të SPMSH në 7-8 Shtator 2012.

Në bazë të dispozitës së Statutit të SPMSH , neni 21 më datë 15 .10.2011 në qytetin e Elbasanit u mbajt Këshilli Kombëtar i SPMSH nën drejtimin e Presidentit të saj z. Gëzim Kalaja .

Mbledhja mbasi diskutoi rreth problemit të realizimit të objektivave përcaktuar nga Kongresi i Vtë dhe detyrave për të ardhmen përfundimisht me vota unanime

vendosi:

 1. Të thirret Kongresi i VItë i radhës së SPMSH brenda datës 7-8 Shtator 2012 në qytetin e Elbasanit .
 2. Të hartojë rregullat dhe procedurat e fushatës zgjedhore nga Kryesia e Përgjithshme e SPMSH të cilat do t’i paraqiten për miratim mbledhjes së ardhshme të Këshillit Kombëtar të SPMSH i cili do të mbahet në fillim të muajit Maj 2012 .
 3. Në bazë të Nenit 21 të Stautit të SPMSH kryesia e përgjithshme e sindiktaës të përcaktojë numrin e përgjithshëm të delegatëve për kongresin e VItë sipas kritereve të përfaqësimit të cilat do të paraqiten për miratim në mbledhjen e ardhshme të Këshillit Kombëtar që do të zhvillohet në fillim të muajit Maj.
 4. Këshilli Kombëtar vendosi që krahas kandidaturave të tjera që mund të dalin për kandidat për President të SPMSH gjatë zhvillimit të fushatës zgjedhore nga rajonet dhe konferencat zgjedhore të pranojë propozimin e Kryesisë së Përgjithshme të SPMSH për kanidat për President z. Gëzim Kalaja , i cili do të paraqitet për miratim në mbledhjen e ardhshme të Këshillit Kombëtar të SPMSH .
 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Federatat MINATORËT KONGRESI I VItë I SPMSH Informacion mbi vendimin e Këshillit Kombëtar të SPMSH për thirrjen e Kongresit të VItë të SPMSH në 7-8 Shtator 2012.