BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Informacion mbi Konferencën zgjedhore të SPM Rajonit Fushë Arrëz- Pukë

E-mail Print PDF
Më datë 2 Qershor 2012 SPM e rajonit të Fushë Arrëz - Pukë zhvilloi punimet e Konferencës Zgjedhore në kuadrin e zhvillimit të Kongresit të VItë të SPMSH .
 • Në konferencë morën pjesë 50 delegatë më të drejtë vote të mandatuar nga Sindikata e minierave dhe ato të industrisë rajonale .
 • Në konferncën zgjedhore të Fushë Arrëz - Pukë asistoi dhe Presidenti i BSPSH z. Gëzim Kalaja , si dhe të deleguarit të Këshillit Kombëtar të SPMSH z. Jonuz Gjetani dhe z. Ahmet Kateshi .
 • Raporti në emër të sindikatës rajonale Fushë Arrëz e mbajti z. Vlash Toplani, i cili nëpërmjet këtij raporti pasqyroi aktivitetin disa vjeçar të seksionit sindikal të Fushë Arrëzit .Në raport u theksua dhe u vlerësua marrëdhëniet e mira të partneritetit dhe dialogut social me punëdhënësit e minierës dhe fabrikës , si dhe lidhja e 4 kontratave kolektive në rajonin e Fushë Arrëzit të cilat kanë influencuar pozitivisht në rritjen e numrit të punonjësve që kanë aderuar kohët e fundit në SPM me rreth 30 anëtar .
 • Rreth problemeve kryesore të trajtuara në raport pati diskutime nga delegatët të cilët përveç vlerësimit të punës së bërë gjatë 4 vjeçarit për drejtuesit e sindikatës parashtruan dhe kërkesa të cilat u bënë pjesë e Rezolutës së Konferencës .
 • Konferencën Zgjedhore të Sindikatës së Fushë Arrëzit e përshëndeti dhe Presidenti i SPMSH z. Gëzim Kalaja , i cili mbasi vlerësoi punën e mirë dhe veprimtarinë e drejtuesve të sindikatës rajonale të Fushë Arrëzit theksoi rëndësinë e vlerësimit dhe të realizimit të objektivave të Kongresit të Vtë të SPMSH , si dhe objektivat e drejtimet kryesore të politikës sindikale të SPMSH në planin politik-organizativ dhe social ekonomik për 5 vjeçarin e ardhshëm .
 • Në emër të Bashkisë Pukë konferencën zgjedhore të Fushë Arrëzit e përshëndeti Nën/Prefekti i Pukës z.Mirosh Mardoda dhe në emër të firmës turke përshëndeti z.Hysen Qetikaja .
 • Procedurën e votimit të konferencës zgjedhore të Fushë Arrëzit e monitoroi BSPSH në drejtimin e Sekretarit Organizativ z. Koço Jani .
 • Delegatët e konferencës në mënyrë unanime zgjodhën z. Vlash Toplana Kryetar të Sindikatës së Rajonit Fushë Arrëz .
 • Fjalën me rastin e mbylljes së Konferencës e mori kryetari i ri , i cili mbasi përshëndeti të gjithë delegatët e Fushë Arrëzit për besimin e treguar ndaj tij kaloi në votim Rezolutën e Konferencës si më poshtë vijon :

doc Shkarkoni te plote Rezoluten


 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Ratifiko Konventen e ILO C190

 

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Federatat MINATORËT KONGRESI I VItë I SPMSH Informacion mbi Konferencën zgjedhore të SPM Rajonit Fushë Arrëz- Pukë