BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Konferenca kombetare e Sindikates se Tipografise

E-mail Print PDF

Sindikata-tipografise
Në datën 16 nëntor 2012, Sindikata e Pavarur e Punonjësve të Tipografisë, në kuadrin e 100 Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, organizoi një konferencë kombëtare, që  kishte si qëllim të saj të promovonte  rolin dhe kontributin e tipografëve në këto 100 vjet Shqipëri e pavarur dhe shtet shqiptar.
    
Në  këtë veprimtari  morën  pjesë sindikalistë tipografë, drejtues të ndërmarrjeve të industrisë tipografike, si partnerët  tanë socialë  nga shtypshkronjat më të mëdha të vendit si Shtypshkronja” Ilar”, Shtypshkronja e Letrave me Vlerë , Shtypshkronja “Kristalina”, “Mihal Duri i Ri”,” Milenium”, etj, miq e drejtues të sindikatave të tjera që bashkëveprojmë e bëjnë pjesë  në familjen e madhe të BSPSH-së, si dhe të ftuar nga organizatat e shoqërisë civile  me të cilat kemi bashkëpunuar  gjatë  këtyre viteve.

Nëpërmjet dy  kumtesave,  që u referuan në këtë konferencë, u soll në vëmendjen e pjesëmarrësve  një historik i shkurtër i kontributit të tipografëve në krijimin e shtetin shqiptar, si dhe  roli i Sindikatës së Pavarur të Punonjësve të Tipografisë të Shqipërisë, në krijimin   strukturave të sindikaliste   dhe forcimin e veprimtarisë së lëvizjes saj, veçanërisht në vitet e demokracisë.

Këto punime  u mbajtën nga znj. Hiqmete Daja, Presidente e  Sindikatës së Pavarur të  Tipografëve dhe zoti Hasan Kasmi ,  Zëvendëspresident i  kësaj Sindikate.
Më pas për pjesëmarrësit sindikata e Pavarur e Tipografisë shtroi një darkë festive.
Këtë veprimtari e nderoi me pjesëmarrjen e tij edhe Presidenti i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë,  Zoti Gëzim Kalaja, i cili mbajti një fjalë përshëndetëse dhe në emër të BSPSH, i dha Sindikatës së Pavarur të Tipografisë “Certifikatën e Mirënjohjes” për kontributin e saj në krijimin e BSPSH-së dhe zhvillimet në këtë sindikatë.

 

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE Konferenca kombetare e Sindikates se Tipografise