BSPSH

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më datë 13.01.2014 në selinë e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit të BSPSH…

More...

BSPSH i akordon  Kryeministrit Berisha Medaljen e Lartë “Nderi i Sindikalizmit Shqiptar”

More...
100 vjet Shtet Shqiptar

100 vjet Shtet Shqiptar

Shqipëri - Festohet 100 vjetori i pavarësisë

More...
Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH ...

Më datë 15 Maj 2012 , Presidenti i Republikës , z. Bamir Topi dekoroi me Medaljen “Pishtari i Demokracisë “…

More...
Një filozofi që qëndron aktuale...

Një filozofi që qëndron aktuale...

Popullit, zot të fateve të tij, popullit, të aftë të mendojë, i ka hije të luftojë jo me armë, por…

More...
Dekorimi i BSPSH-së

Dekorimi i BSPSH-së

Presidenti Topi dekoron Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë me “Medaljen e Artë të Shqiponjës” për kontribut te çmuar…

More...
20 vjet BSPSH

20 vjet BSPSH

Image taken from the movie "The Kingdom"

Me date 16 Shkurt u festua 20 - vjetori i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura te Shqipërisë

More...
Protestë e Minatorëve

Protestë e Minatorëve

Image taken from the movie "Transformers"

Protestë me Minatorët e Minjerës së Selenicës në Vlore

More...
Takim i përzëmërt miqsh

Takim i përzëmërt miqsh

Z.Les Valesa Presidenti i pare dhe themeluesi i Solidarnosit, si dhe President i shtetit Polak në një takim të përzëmërt…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
51 Më datë 15 shkurt 2014 mblidhet Konferenca Kombëtare e Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë. Konfirmohet solidariteti sindikalist 2146
52 Fushë Arrëz/ Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë së bashku me drejtues të Sindikatës së Pavarur të Minatorëve të Shqipërisë vizitë pune tek BERALB. Premtohet mbështetje maksimale për shoqërinë turke. 2314
53 BSPSH DHE BSPK SË BASHKU ME NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI 4380
54 Presidenti i SPMSH pranë minatorëve të industrisë së bakrit për zgjidhjen e problemeve 2147
55 Shtator 2014, Kongresi i VI I Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë 2907
56 Më 16 Maj 1991 u shpall greva e përgjithshme, që nga përmasat ishte greva e parë më e madhe në historinë e popullit tonë, si edhe nga më të rrallat në botë me këtë shtrirje dhe kohëzgjatje 5846
57 BASHKËBISEDIM ME PRESIDENTIN E BSPSH 2768
58 AKTIVI I RINISË SINDIKALISTE 22 MARS 2013 3196
59 8 Marsi , Dita Ndërkombëtare e Gruas 3158
60 KËSHILLI KOMBËTAR BSPSH 2013 2948
61 Asambleja Kombetare BSPSH 2624
62 Punimet e Forumit të 4-të të Shoqërisë Civile në Ballkanin Perëndimor, mbajtur në Zagreb, më datë 26-27 nëntor 2012 2458
63 Konferenca kombetare e Sindikates se Tipografise 2925
64 Konferenca Zgjedhore e Rrjetit Rinor BSPSH Fushe-Kruje 2662
65 Falenderime nga Z. Manfred Warda 3262
66 KONGRESI I VI-të I SINDIKATËS SË PAVARUR TË MINATORËVE TË SHQIPËRISË 2772
67 Protestë e madhe e BSPSh-së për mbrojtjen e interesave jetësore të punëtorëve të fabrikave të çimentos për anullimin e vendimit mbi tarifën doganore prej 35% të çimentos, si dhe heqjen e taksës doganore midis Shqise e Kosoves 2672
68 Më 16 Maj 2012 në mjediset e Hotel Tropikal në Durrës u organizua një ceremoni përkujtimore e Grevës së Përgjithshme të organizuar nga Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë më 16 Maj të vitit 1991. 2164
69 Dekorimi i 4 sindikalistëve të BSPSH 2874
70 Seminar Rajonal zhvilluar në rrethin e Burrelit financuar nga fondacioni Friedrich Ebert Stiftung 2720
71 Më datë 19 Mars 2012 u mblodh Këshilli Kombëtar i BSPSH-së 2600
72 Keshilli Kombetar i BSPSH 2810
73 Pikat e Paktit Social te realizuara 3141
74 Seminar mbi bashkëpunimin e Medias dhe Sindikatës 3049
75 Pakti Teritorial i Punesimit te te Rinjve Kukes 3154
76 Tiranë - Diskutimi i Paktit Social 5652
77 Sindikata e Pavarur e Punonjësve Civil feston 20 Vjetorin 5109
78 Sindikata e Pavarur e Artit feston 20 Vjetorin 5150
79 Sindikata e Pavarur e Arsimit feston 20 Vjetorin 5849
80 Në Shkodër u zbërthye Pakti i Mirëkuptimit Social 2610
81 Seminar me Fondacionin “Friedrich Ebert Stiftung “ 2615
82 Seminar për Dialogun Social 2528
83 BSPSH zhvilloi punimet e Asamblesë së Zgjeruar Kombëtare 2383
84 Sindikata e Pavarur e Tipografëve 2545
85 20 vjet BSPSH 2505
86 Dekorimi i BSPSH ... 2518

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një ndër konfederatat më të mëdha sindikale në vendin tonë që prej themelimit ka dhënë dhe jep kontributin e saj në zhvillimin e proçeseve demokratike, në garantimin e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut duke i konsideruar reformat të domosdoshme për përparimin ekonomik të vendit, për të realizuar dhe për të përshpejtuar objektivat e integrimit të Shqipërisë në BE. Parimi themelor i veprimtarisë së B.S.P.SH-së ka qënë...

AlbanianEnglish (United Kingdom)

Të rejat e BSPSH

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet …

Mblidhet Asambleja Kombëtare, miratohet platforma politike, social-ekonomike e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë për 4-vjeçarin 2017-2021 në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare

Platforma i është dërguar partive politike B.S.P.SH-ja si një nd...

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Hapet fushata e zgjedhjeve në SPMSH

Mblidhet Konferenca  e 7-të e Sindikatës së Pavarur të Min...

Partneret

afl-cio-partner Faqja elektronike në internet e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë mundesohet falë mbështetjes financiare të Qëndrës së Solidaritetit të Sindikatave Amerikane AFL-CIO.


ituc logo2BSPSH eshte anetare e ITUC

Gazeta Sindikalisti

Connect with us

 • fbBSPSH
 • fbRrjeti Rinor
 • tw
 • rss
 • in

Contact us

 • Add:Rruga e Kavajes, Ish - Ndermarrja Gjeologjike
  Tirane,
  Albania
 • Tel: +355 4 2 472154
 • Tel: +355 4 2 227579
 • Email:info@bspsh.org.al
You are here Home Rreth BSPSH AKTIVITETE